Zdravím všechny,
mé umělecké jméno je Reno, je mi 33 let, jsem profesionální iluzionista moderní doby a tomuto krásnému umění se věnuji cca. 9 let. Mezi mé obory kouzel patří tzv. CLOSE UP MAGIC ( v překladu: kouzla z blízka, neboli mikromagie ). Jedná se o druh kouzel, při kterých je divák v přímém kontaktu s kouzelníkem a může se tak kouzel sám účastnit. Jejich krása spočívá v tom, že i když jsou diváci v bezprostřední blízkosti a mají vše "na dlani", přesto se před jejich očima stávají neuvěřitelné efekty, které popírají jakékoliv logické vysvětlení a tím přispívají k příjemné a nezapomenutelné zábavě.Tento druh vystoupení je u diváků velice oblíbený a především jeho příprava nezabere příliš místa a času.( jako např. jevištní iluze), síla efektů je srovnatelná a někdy i větší. Patří sem: Karetní kouzla a manipulace, kouzla s mincemi, bankovkami, levitace malých předmětů aj. Dále samozřejmě vystupuji také na jevišti a v neposlední řadě velice rád předvádím své umění na ulici ( STREET MAGIC ), které se natáčí tv kamerou. Je to jistý druh reality show.

Tento způsob prezentace kouzelnických efektů přímo v terénu za denního života v ulicích, barech, pasážích, aj., kde dochází k přímému kontaktu s diváky a lidé mají kouzla z blízka před očima, vše je nepřipraveno, zanechává v lidech velice silný emoční zážitek. Je to jistý druh reality show, který je nahráván televizní kamerou a dvd budou již brzy v prodeji na tomto webu. Jedná se většinou o kouzla s věcmi denní potřeby ( půjčených od diváků), dále pak různá efektní karetní kouzla, kouzla s mincemi, bankovkami, aj.

Mysterie mysli

Jedná se o vystoupení s ukázkou paranormálních jevů, jako je: Uhádnutí myšlených čísel, slov, telepatie, vítězství vůle nad hmotou tzv. telekineze. Zhruba 30- 40 minut dlouhá, šokujícími a nepochopitelnými efekty provokující show ve stylu známého iluzionisty Derrena Browna, Crisse Angela, nebo Uriho Gellera po které už lidé nevědí, čemu věřit a čemu ne!

Stage magic - kouzla na jevišti

Kouzla na jevišti jsou v mém případě prováděna většinou v přímém kontaktu s diváky, tzn. většinou mluvená. Je i možnost vystoupení jen při hudbě. Toto vystoupení trvá přibližně 10-15 minut. Pro velké sály je možná kvalitní videoprojekce s velkým plátnem snímaná vysoce kvalitní tv. kamerou.

Close Up magic - kouzla z blízka

Toto vystoupení se dříve nazývalo salonní magie a nejvíce se uplatňuje na soukromých večírcích, firemních akcích a všude tam, kde chtějí být lidé v blízkém kontaktu a mít kouzla "jako na dlani". Sedí jako v divadle, jejich počet je omezen pouze velikostí místnosti a viditelností, která je však zpravidla dobrá, protože většina efektů se provádí ve stoje, popř. v sedě u stolu. Ideální počet osob je 5-30, při videoprojekci je počet osob neomezený. Ozvučení je velice kvalitní. Při vystoupení se požívá kvalitní bezdrátový mikrofon, který je připevněn na saku. Délka show je dle požadavků. Zpravidla bývá od 20-50 minut, popř. lze provést několik vstupů během večera.