JOE AFTER TRIO

 

 Joe After Trio - repertoár obsahuje více než 200 skladeb od klasických jazzových standardů, přes moderní progresivní jazz, funky, až po vlastní tvorbu.

Skupina byla založena v roce 2004, a je složena ze zkušených hudebníků. Za své nedlouhé trvání v této sestavě již má za sebou zahraniční turné na turistických lodích, mnoho koncertů, festivalů, hraní na rautech a v klubech. Spolupracuje a vystupuje se zpěvačkou JOYCE HURLEY(USA) www.joycehurley.com

 

4LEAF JAZZ

 
 

4Leaf je kapelou výhradně jazzovou. Protože je ovšem složena z mladých muzikantů, nemá v repertoáru jen klasické swingové melodie, ale také skladby v latinsko-americkém rytmu, svižný be-bop, dojemné balady a v neposlední řadě i moderní jazz pro náročnější posluchače.

Příležitostně je možné rozšířit sestavu i o ženský vokál.

Repertoár je vždy pečlivě volen úměrně prostředí, kde se produkce koná tak, aby vhodně doplnil atmosféru. Jedná-li se tedy o rauty, firemní večírky atp, zazní především klasické jazzové standardy světových velikánů v decentních úpravách, v případě tradiční koncertní podoby vystoupení dojde i na moderní skladby.