Dámy a pánové,

dovolujeme si Vám nabídnout jednoho z nejlepších evropských imitátorů Elvise Presleyho Vláďu Lichnovského a jeho kapelu Elvis Presley Revival Band. Jako jeden z mála se může pochlubit titulem „druhý nejlepší Elvis Evropy 2004“, který získal na největší evropské soutěži (Europe´s No 1 Elvis Contest) v anglickém Blackpoolu, a také spoustou ocenění u nás (Encyklopedie úspěšných, písemné poděkování Václava Havla) i ve světě (např. Certificate of Appreciation, New York, USA 2006).

Od roku 1998, kdy zahájil svou kariéru, má za sebou již stovky vystoupení nejen v České Republice (od malých klubů, divadel, kulturních domů až po prestižní pražskou Lucernu, nebo ČEZ arénu), ale také v zahraničí (Německo, Rakousko, Polsko, Slovensko, Chorvatsko, Velká Británie, USA).

Z televizních vystoupení připomeňme např. Zlatou mříž, Snídani s Novou, Prima jízdu, Manéž Bolka Polívky, Caruso show (jako porotce), Go-Go show, Eso, Top celebrity, Slovensko hledá superstar, Everyday Elvis (dokumentární film britské TV Channel 4), Miss Polonia (Polsko) atd…