STAROPRAŽSKÁ KAPELA ŠMRNC

   

 Velevážení příznivci a milci časů dávno minulých, nikterak však zašlých,
dovolujeme si a je nám ctí Vám představit uskupení muzikantské, kteréžto veselé i nostalgické písně z přelomu a počátku století minulého vyhledává a je s bujarostí sobě vlastní při rozličných příležitostech předváděti se hotoví.
     Repertoir tělesa tohoto čítá množství popěvků známých i neznámých od písní authorů z lidu, zpívaných chudinou na pražských dvorcích za pěťák, či misku polévky až po famosní šlágry komponistů zvučných jmen, znějících tehdy v lesku stříbrného plátna z úst ne menších hvězd, než Oldřicha Nového, Vlasty Buriana a jim podobných.
     Staropražská kapela tato zove se příznačně „ŠMRNC“ a je hotova přizpůsobiti se jakékoli významné příležitosti od pestrých poutí a městských slavností, přes privátní večírky veselého, či oficiálního charakteru až po koncertní vystoupení a thematické plesy. Tyto pak ozdobí a citlivě atmosféru doladí pečlivě vybranými kusy, presentovanými barvitým souzvukem accordeonu, houslí, clarinetu, kytary, kontrabassu a i vybroušeným vocalem, linoucím se z hrdel všech pěti protagonistů. Přejeme Vám příjemnou zábavu.
         Pakliže má akce míti šmrnc – nu, to je nasnadě:
potom na ní nesmí chybět „ŠMRNC“ – to v žádném případě !