Taneční orchestry

A

TANEČNÍ ORCHESTR   plesy,společenské akce,taneční kurzy,rauty,zábavy

Jestliže přemýšlíte o tom, jak zajistit kvalitní hudební produkci na vaší společenské akci, navštívili jste to správné místo. Vzhledem k bohatým zkušenostem souboru i jednotlivých muzikantů s účinkováním na významných kulturních akcích po celé republice i v zahraničí, jsme si jisti, že tento taneční orchestr  dodá vašim akcím tu správnou a neopakovatelnou atmosféru.

MP3 ke stažení

B

Toto je profesionální čtyřčlenná hudební skupina z Hořic v Podkrkonoší, zaměřená na interpretaci světové populární hudby, zejména z let 50. - 70. a účastní se významných akcí pro českou i zahraniční klientelu (IBM, TESCO, ŠKODA AUTO, Komerční banka a další). V roce 2003 se skupina  prezentovala na silvestrovském galavečeru v hotelu Hilton Prague na hlavní scéně.

Ukázka MP3
...VÍC NEŽ JEN ROCK'N'ROLL - life
(1.93MB, 4:02 min, bitrate 64kbps) - stáhnout »
(mix Pretty woman, Rock around the clock, I feel good, Sexbomb, Rock´n´roll music,

Tutti frutti, When the saints go marching in)

 

C  

Taneční kapela, která pro vás zajistí profesionální hudební občerstvení na plesech, rautech, večírcích, svatbách a různých kulturních a společenských akcích.

                                                                        

   Repertoár je sestaven všestranně tak, aby pokryl široké spektrum, které oblast taneční hudby představuje - obsahuje současné české i zahraniční hity, ale i evergreeny z let minulých, a tedy i různé hudební styly (od pop-music, hudbu dechovou, přes rock´n´roll, latinskoamerické standardy, jazz (blues, swing ...)).

D

 TANEČNÍ ORCHESTR    plesy, zábavy, svatby

E

 TANEČNÍ ORCHESTR   plesy,svatby,rauty,oslavy.

                                                                  

Současným trendem kapely je hudba všech žánrů a stylů, jak se říká od Bacha až po Vlacha. Díky pestrým zkušenostem hráčů není problém zabrousit do žánrů swingové a jazzové éry. Hrajeme na rautech, večírcích, oslavách, svatbách, firemních a společenských akcích, plesech. Problémem není ani akustické podání naší hudební produkce, nebo hraní pod širým nebem.  Našim mottem je radost z muziky, vzájemná souhra a energie pramenící nejen z hudebních výkonů, ale i z letitého přátelství, které nás již léta pojí. Nakonec, přijďte se někdy podívat.

F

 TANEČNÍ ORCHESTR   plesy,taneční kursy,rauty,firemní akce

Orchestr  byl založen roku 1992 a v letošním roce oslavil 15. narozeniny. V průběhu těchto let se v něm vystřídalo mnoho výborných hudebníků a zpěváků. Kapela působí po celé České republice na akcích typu plesy, taneční zábavy, společenské akce, rauty atd.

   Posledních 10 let také působí jako doprovodná kapela při tanečních kurzech v Chrudimi, kde má své kořeny. Současné složení orchestru skýtá 9 hudebníků, které lze přizpůsobit počtem podle velikosti akce, sálu a charakteru vystoupení.